Webbshoppen

Snushandel.se webbutik är helt inriktad på snus.
Vårt mål är att kunna erbjuda ett stort sortiment av svenskt snus – till alla Sveriges snusare. Ett kvitto på att vi har lyckats är att många av kunderna har varit med oss från starten (tack!). Men, vi slutar aldrig att utvecklas och förbättra för dig som kund.

Det viktigaste för oss är att ge en kunnig och personlig service både i den vanliga butiken och i webbutiken. Personalen utbildas kontinuerligt av snustillverkarnas experter för att kunna ge dig svar på dina frågor om snus, cigarrer och E-cigg.
Personalstyrkan har ökat under alla dessa år, men vi är fortfarande ett väl sammansvetsat gäng med samma målsättning att erbjuda dig alla typer av snus och All White Nikotinpåsar.

Butiken

Att besöka en snushandel-butik är mer än att ”gå till affären och köpa snus”. Det är en upplevelse för alla sinnen; en vacker inredning, härliga dofter, alla varianter av snus och en hjälpsam, kunnig och trevlig personal.

Vi har butiken i Nyköping – Påljungshage Köpcentrum. I butiken kan du hitta större sortiment av snus än på hemsidan. Här kan du botanisera bland ett mycket stort utbud av olika sorters snus. Priserna är oftast betydligt lägre än hos ”mataffären”, men framför allt har du mycket mer att välja mellan.

Ofta har vi erbjudanden som gör att du kan fylla ditt lager med snus och samtidigt spara pengar. Förutom snus hittar du också Cigarrer, Cigariller, Cigarr tillbehör, Pipor, Piptobak, E-cigarett, Vape, E-cigg tillbehör, E-juice Vätska och tobaks tillbehör.

Företagsinformation

Snushandel i Nyköping AB 
(Org. nr. 559049-8951)
Stenbocksvägen 1,
611 67 Nyköping
(Påljungshage Köpcentrum
)

– Vi vill gör det snabbt och enkelt för dig att hitta och köpa ditt favoritsnus.
– Vi respekterar din personliga integritet och du kan handla både som gäst eller skapa ett konto.
– Du slipper nyhetsbrevet om du inte aktivt registrerar dig för detta.
– Det är bekvämt och du har betydligt fler sorter att välja mellan jämfört med din lokala butik.