Nyheter

Nyheter från Postnord! Bestäm själv över din leverans!

postnord boxen

Postnord kommer med nya häftiga nyheter både till er som mottagare och oss som avsändare!

Paketboxar

Postnord kommer nu efter sommaren att börja långsamt introducera paketboxar runt om i landet. Så klart så går startskottet för paketboxarna i Stockholm och det kommer installeras ca 100 boxar i södra och centrala Stockholm.
Men tanken med boxarna är att dom skall finnas i samma utsträckning som din lokala ICA butik, och förhoppningsvis kommer lådorna komma nå landsbygden och mindre orter inom ett par år.

paketbox i butik

Vissa paketboxar kommer installeras i befintliga butiker och hållas utomhus, men majoriteten av dom är tänkta att placeras utomhus så att man skall kunna få tillgång till sina paket vilken tid på dygnet som helst. En smidig lösning för dig som kanske jobbar natt eller inte har tid under dagen att passa in vanliga ombuds öppettider.

Ifall din postnord paketbox är installerad inne i en butik så är det givetvis butikens öppetider som gäller för paketboxen.

Allt du behöver för att kunna hämta ut ditt paket från en Postnord paketbox är postnord appen samt mobilt bankid.

FlexChange

En annan rolig nyhet från Postnord är framtaget för att lösa ett problem. Tjänsten kallas Flex Change och låter dig som har laddat ner Postnord-Appen byta ombudet som ditt paket levereras till, detta gäller även paket som redan har levererats till ett ombud. Tanken här är att ge mer kontroll till dig som mottagare över ditt paket. Och skulle inte närmsta ombudet passa dig så kan du själv begära att paketet skall flyttas.

Flytten är planerad att genomföras via Postnord appen och via FlexChange hemsida. När paketet är framme på det nya valda ombudet får man en ny leveransavisering.

Tjänsten FlexChange är något som du som mottage själv får välja, och det kommer kosta en ytterligare fraktavgift som betalas direkt i appen via Swish.

Så paket boxarna kommer inom kort finnas tillgänglig i vår kassa att välja när dom aktiverats som valbara ombud. Och Flex Change kommer dyka upp allt efter som rakt ner i din Postnord App !